Pradinis » Privatumo politika

Privatumo politika


UAB "Logic4" valdomų  internetinių projektų vartotojų asmens duomenų tvarkytojai yra patys vartotojai bei vartotojai turintys atitinkamų vartotojų grupių administravimo teises.

"Tarka.lt" gerbia kiekvieno vartotojo privatumą ir įsipareigoja jį saugoti. Pateikti asmens duomenys tvarkomi laikantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo nustatytų reikalavimų bei kitų Lietuvos Respublikos teisės aktų, reglamentuojančių duomenų tvarkymą bei apsaugą, kiek tai priklauso nuo "Tarka.lt". "Tarka.lt" užtikrina asmens duomenų saugumą ir privatumą taikydama teisines, technines ir administracines priemones.

 Tvarkydama asmens duomenis, "Tarka.lt" pasilieka teisę juos pateikti trečiosioms šalims tiktai konkrečios prekės ar paslaugos teikimo tikslais ir tik tokia apimtimi, kiek būtina tiems tikslams pasiekti. "Tarka.lt" neatskleidžia trečiosioms šalims vartotojų asmens duomenų jokiais kitais atvejais, prieš tai negavę išankstinio sutikimo, išskyrus atvejus, kai pagal Lietuvos Respublikos įstatymus yra privaloma tai padaryti.

 Griežtai draudžiama "Tarka.lt" portale paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, portaluose, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti "Tarka.lt" rengiamą ir redaguojamą medžiagą,  kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti "Tarka.lt" kaip informacijos šaltinį.

 "Tarka.lt" slapukai (cookies) naudojami tik statistikos tikslais, vertinant portalo lankomumą bei atskirų rubrikų ar straipsnių populiarumą, taip pat atliekant statistinius tyrimus.

 UAB "Logic4" pripažįsta privatumo svarbą. Ši bendra privatumo politika taikoma visiems siūlomiems "Logic4" arba jos filialų ar dukterinių bendrovių Lietuvos ir kitų šalių teritorijose platinamiems produktams, paslaugoms ir internetiniams projektams. Papildoma privatumo politika gali būti išreikšta papildomai prie atskirų UAB "Logic4" teikiamų paslaugų, veikiančių internetinių projektų.

"Logic4" laikosi bendrų privatumo principų dėl pranešimų, pasirinkimo, tolesnio perdavimo, saugumo, duomenų vientisumo, prieigos bei įgyvendinimo.


Jei turite klausimų dėl šios privatumo politikos, kreipkitės į mus telefonu arba rašykite mums adresu: info@logic4.lt.